Pedal Project

Headquarters Opening Instalation

26.07.2012

K příležitosti otevření Headquarters jsme připravili malou instalaci, která by mohla, díky svému konceptu, nést podtitul "cyklonadšencův pokojíček". Jednalo se o výstavku, která byla návštěvníkům přístupná pouze pohledem skrz prosklené výlohy, čímž byl umocněn dojem, jako když se díváme k někomu domů, spíš než že bychom se měli cítit na nějaké prezentaci. Ukázány byly nejrůznější produkty z mnoha rozličných časových období, podobně, jak tomu může být třeba i právě u vás doma. Na krátkém videu, které pro nás vytvořil náš kamarád a spolupracovník Kryštof Pacourek, pak přinášime pohled tak trochu z jiné strany – přímo z centra samotného dění.

We have prepared a small installation on the occasion of the Headquarters opening. It could hold the subtitle "a cycling fans room" thanks to its concept. It was displayed in the windows of the shop and therefore visible to the visitors only through the glass, which embossed the feeling of looking inside somebodys home instead of absolving a presentation. There were various products from different time periods on display, similar to an actual collection at home. This short video created by our friend and collaborator Kryštof Pacourek shows us a different angle - a view from the inside.

Pedal Project © 2010. Webdesign by rybaak.cz